Šapić: Posebna pažnja biće poklonjena prigradskim opštinama

OBRENOVAC – Kandidat za gradonačelnika Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić izjavio je danas na predizbornom mitingu u Obrenovcu da će, ukoliko dobije poverenje birača, u kabinetui gradonačelnika imati službenika koji će se baviti iskjučivo prigradskim opštinama.

“Ukoliko dobijem poverenja da sutra budem na čelu Grada i da vodim računa i o vama Obrenovčanima, pre svega o svim ljudima u prigradskim opštinama, dobio sam podršku od predsednika (Vučića) da u okviru kabineta gradonačlenika odredimo jednog čoveka koji će isključivo da se bavi prigradskim opštinama”, rekao je Šapić pred velikim borojem Obrenovčana govoreći pre Vučićač.

Dodao je da će taj službenik biti iz neke od prigradskih opština i da će mu jedini zadatak biti da brine o životnim pitanjima stanovnika tih delova Bepograda.

“Zato što vaši problemi i prioriteti su značajno različiti od centralnih gradskih opština i ne možemo tu da pravimno razliku. Mislim da će svi Obrenovcani, kao i stanovnici drugih prigradskih opština imati koristi od toga,” ocenio je Šapić.

On je naglasio da predstojeći izbori verovatno neće odrediti ko će voditi Srbiju sledehcih četiri ili pet godina, nego čitavu dekadu.

“Ovi izbori treba da budu izbori kontinuiteta i svega dobrog što je urađeno poslednjih godina, od lokanog do najvišeg republičkog nivoa. Živimo istorijski momenat u kojem se kreira nova savremena Srbija. Imamo predsednika naše države koji je utemeljivač i tvorac jedne nove Srbije, nove nezavisne srpske politike kojoj je interes Srbije i srpskog naroda na prvom mestu i upravo sada, u ovim teškim vremenima, kada se rat nadvija nad celom Evropom već možemo da sakupljamo plodove te politike”, rekao je Šapić.

Dodao je da smo u situaciji da niko ne može ništa da nam zameri, jer smo prethodnih godina vodili slobodarsku politiku, jer je predsednik Vučić utemeljio politiku koja može da nam polsuži decenijama unapred.

“Da bi Srbija mogla ekonomski da jača, da bi mogla da se pozicionira geopolitički na način kako se pozicionirala važno nam je da na ovim izborima pobedimo na svim nivoima. Ukoliko buidemo dobili poverenje naroda, u šta sam potpuno siguran, imamo priliku da u narednih 10 godina postavimo Srbiju na mesto odakle više niko ne može da je pomeri, gde će biti manje važno ko će biti na njenonm čelu i ko će je voditi”, zaključio je Šapić.

 

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: