logo transparend vojvodina uzivo

Saopštenje sa sednice Pokrajinske vlade: 30 miliona dinara za izgradnju sekundarne mreže atmosferske kanalizacije u Kikindi

pesah
VOJVODINA – Predsednik Igor Mirović i članovi Pokrajinske vlade pred početak današnje sednice minutom ćutanja odali su poštu predsedniku Skupštine AP Vojvodine Ištvanu Pastoru, koji je preminuo u ponedeljak u 68. godini posle kraće bolesti.

Na sednici je doneto rešenje da se izdvoji 30 miliona dinara za izgradnju sekundarne mreže atmosferske kanalizacije u delovima ulica Moravske, Jovana Sterije Popovića i Ivana Jakšića u Kikindi. Kanalizaciona infrastruktura u tom delu Kikinde je dotrajala. Prilikom atmosferskih padavina nakuplja se voda i dolazi do izlivanja, što remeti kvalitet života građana i ugrožava bezbednost saobrađaja. Izgradnjom mreže atmosferske kanalizacije biće rešen višegodišnji problem u tom delu grada.

Ova vest je deo projekta “Jedno mesto za sve vesti” koji je sufinasirao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Stavovi izneti u podrzanom medijskom projektu nuzno ne izrazavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: