Saopštenje GO SNS u Novom Sadu: ”Boro, obiđi Novi Sad da bi ga više voleo”

NOVI SAD – Predsednik Gradskog odbora i potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković sa predstavnicima nekoliko minornih političkih organizacija, održao je danas još jednu neuspešnu konferenciju za novinare sa ciljem da lažima diskredituje gradsku vlast u Novom Sadu.

Cirkuska predstava opet je održana u radno vreme, kada je Bora Solunac trebao da se nalazi na radnom mestu u Gradskoj upravi za investicije i građevinsko zemljište. Očigledno, dotičnom propalom marksisti nije bitno to što neradom daje loš primer mladima, što je vandalizmom nedavno dokazao i njegov rođeni sin. Jedino je pozitivno to što nema veliki uticaj na njih, kao ni na veliku većinu građana, jer ne dobacije ni blizu cenzusa. Zbog toga i ne želi da izađe na izbore.

Kada je u pitanju rekonstrukcija bazena na Spensu i zahtev nekoliko opozicionih stranaka za obilaskom radova, Srpska napredna stranka im poručuje da će do 15.decembra moći da se uvere u kvalitet izvedenog projekta. Zašto bi mala grupa građana na čelu sa teoretičarem marksizma i kriminalcem, imala prednost u odnosu na ostale Novosađane? Za informaciju Bori i veseloj družini, danas je u toku lepljenje pločica. Zamenjena je kompletna rasveta, urađena hidroizolacija i rekonstruisan sistem toplifikacije. Zbog specifičnosti bazena, ponovo je rađen statički proračun i ojačana je ploča bazena karbonskim trakama u dužini od 1200 metara.

Srpska napredna stranka spremna je da Bori Novakoviću i njegovim trenutnim saborcima poteklim iz Demokratske stranke obezbedi obilazak Novog Sada kombijem sa posebnim naglaskom na upoznavanju sa svim projektima realizovanim od 2012. godine do danas. To bi bio najbolji način da se uvere kako se vodi grad sa bezmalo pola miliona stanovnika. Možda bi konačno uspeli da zavole grad u kojem žive i njegove građane. Imali bi priliku da se uvere u to da Srpska Atina ima novu bolnicu, ambulante, vrtiće, obnovljene škole, park na Novom naselju, tržne centre, fabrike, podgrađe u Petrovaradinu, sređenu Kinesku četvrt i još mnogo toga.

Novosađani dobro znaju ko je realizovao sve nabrojano, a ko nije sposoban ni da okreči sve ono što smo izgradili u poslednjih devet godina. Narod još niko nije uspeo da prevari, što će pokazati i rezultati izbora koji su pred nama.

Tagovi:

Pročitajte još: