logo transparend vojvodina uzivo

Sanacija pešačkih staza ispred Doma kulture u Hajdučici

PLANDIŠTE – U naseljenom mestu Hajdučica nastavljeno je sa izvođenjem radova na uređenju javnih površina i sanaciji pristupnih staza ispred javnih ustanova. Izvođenje radova relizuje se zahvaljujući angažmanu Saveta MZ Hajdučica i velikog broja meštana ovog naseljenog mesta.

Radovi se trenutno izvode na delu javne površine ispred Doma kulture i obuhvataju kompletnu sanaciju pristupnih staza i betoniranje pešačke zone.

„Način na koji radi Savet MZ Hajdučica i saradnja sa meštanima Hajdučice je svetli primer kako predstavnici lokalne samouprave treba da sarađuju sa savetima MZ i udruženjima građana. Samo zajedničkim snagama možemo mnogo da uradimo na unapređenju života naših sugrađana. Pored uređenja javnih površina, naši sugrađani nam često pomažu i na poslovima uređenje dečijih igrališta, košenjem travnatih površina, betoniranjem staza i prelaza preko naseljskih saobraćajnica. Malim gestom i sa puno dobre volje doprineli smo da se ovaj deo pešačkih staza u potpunosti uredi i pripremi za betoniranje i sanaciju. Zahvalio bih se svim učesnicima ove naše radne akcije i pozvao bih sve meštane Hajdučice da dođu i podrže naše napore da selo u kom živimo učinimo lepšim i uređenijim“, istakao je Aca Anđelovski, predsednik Saveta MZ Hajdučica.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.