Samo tokom januara udomljeno 18 ljubimaca iz novosadskog prihvatilišta (FOTO)

NOVI SAD – Da je 2024. godina otpočela više nego odlično kada je broj udomljenih životinja na području Novog Sada u pitanju, potvrdili su iz JKP “Zoohigijena i Veterina Novi Sad”, koji su istakli da je taj broj 18 i predstavlja optimističan start za nastavak godine.

– Poštovani i dragi prijatelji JKP “Zoohigijena i Veterina Novi Sad”, još jedan sjajan mesec je iza nas. Vrlo, vrlo blizu broja od prošle godine za isti period, tako da svakako jedan jako lep početak udomljavanja naših četvoronožnih prijatelja i u ovoj novoj 2024.godini.

Taj broj iznosi 18 udomljavanja ukupno. Hvala svima na podršci, nastavljamo i dalje u istom ritmu, jer u mesecu februaru, očekuje nas akcija “Moj Favorit dana” i nadamo se da će broj samo da raste – istakli su iz novosadskog prihvatilišta.

Pozvali su sve ljude dobre volje, koji poseduju ljubav prema životinjama da dođu, podrže ih i budu uz njih. Kada god podelite njihovu objavu ili link na društvenim mrežama, pomažete da možda još jedan četvoronogi prijatelj dobije siguran dom.

Podsećanja radi, JKP “Zoohigijna i Veterina Novi Sad” iz godine u godinu beleži rast u broju udomljenih životinja. Tokom 2023. godine dom je pronašlo ukupno 263 ljubimca, dok je godinu pre taj broj iznosio 219.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.