logo transparend vojvodina uzivo

Sajam zapošljavanja u četvrtak na Novosadskom sajmu

NOVI SAD –  Uz već tradicionalu manifestaciju posvećenu obrazovanju, Sajam obrazovanja „Putokazi“, u četvrtak će na Novosadskom sajmu biti održan i prvi ovogodišnji sajam zapošljavanja. Organizuju ga Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Novi Sad i Grad Novi Sad. Očekuje se učešće velikog broja poslodavaca i zainteresovanih koji su u potrazi za prvim ili novim poslom.

Đurđina Mačak iz Nacionalne službe za zapošljavanje navodi da će na Sajmu zapošljavanja biti predstavljeno preko 40 kompanija sa preko 400 slobodnih radnih mesta. Ponuda poslova obuhvata sve stepene stručne spreme. Najviše poslova biće za radnike u proizvodnji, trgovini, ali i u finansijama, administraciji, turizmu… Pozvani su ne samo oni koji traže posao, već i oni koji su zaposleni a razmišljaju o promeni posla.

Svaki poslodavac će imati svoj štand, na kom će moći da obavlja intervjue i prima radne biografije svih zainteresovanih. Nacionalna služba za zapošljavanje vodi evidenciju o posećenosti i efektnosti ovakvih sajmova, a utvrdili su da na ovakvim manifestacijama svaki četvrti nezaposleni ubrzo nađe posao, dodaje naša sagovornica iz Nacionalne službe za zapošljavanje. 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.