Sajam zapošljavanja na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu

Na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, 27.03.2024. godine od 10 do 13 časova (u holu kod amfiteatra) biće održan Sajam zapošljavanja namenjen diplomiranim studentima, studentima osnovnih, master i doktorskih studija, ali i svima koji žele da se informišu o praksi i mogućnosti zapošljavanja. 

Projekat Centra za razvoj karijere, uz podršku Poljoprivrednog fakulteta i Studentskog parlamenta je osmišljen da osnažuje studente i pomogne pri iskoraku na tržište rada.

Kroz direktan kontakt kompanija i organizacija sa učesnicima sajma, kompanije dobijaju priliku da se upoznaju sa studentima Poljoprivrednog fakulteta, dok studenti prikupljaju prekopotrebne informacije kako izgleda prvi razgovor za posao, koje su to veštine i znanja koja su im potrebna za zaposlenje u određenoj kompaniji ili kako mogu da nađu stručnu praksu ili volontiranje.

Svoje prisustvo na sajmu potvrdilo je preko 15 firmi, a događaju će takođe prisustvovati Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.