Sajam sporta u Pančevu 12. maja

PANČEVO – Sportski savez Pančevo, uz podršku Grada Pančeva, u četvrtak, 12. maja u periodu od 9 do 13 časova organizovaće Sajam sporta na kome će deci biti predstavljeno 30 sportskih disciplina, u cilju da svako dete odabere sport kojim će se baviti u budućnosti.

Sajam sporta ima za cilj prezentaciju 30 sportskih disciplina deci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta od 1. do 4. razreda.

„Plato ispred Gradske uprave će biti podeljen na 30 sportskih punktova na kojima će se predstaviti 30 sportskih disciplina i naši najmlađi sugrađani će imati priliku da prisustvuju demonstraciji borilačkih sportova, sportova sa loptom, streličarskim i streljačkim veštinama, imaće priliku da se oprobaju u kajak-kanu ergonometrima, ronilačkoj opremi, opremi za američki fudbal, mnogim drugim sportskim disciplinama koje su primerene njihovom uzrastu“, navode iz Sportskog saveza Pančevo.

Sajam sporta je šansa da se deci približe sve sportske discipline i da svako dete odabere sport kojim će se baviti u budućnosti, a u tome je najvažnija uloga svih sportskih, prosvetnih i privrednih subjekata grada Pančeva.

Tokom Sajma sporta biće održano i takmičenje u atletici „Brzinom do zvezda“ za učenike 3. i 4. razreda osnovne škole. Pobednici će predstavljati svoju školu i grad Pančevo na finalnom takmičenju „Brzinom do zvezda“’ koje će biti održano u junu u Beogradu.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: