“Sad sam ja završio, pa vi zovite policiju”: Ovo je unuk koji je sekirom presudio babi!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Gradačica – Veljko N. (18)  uhapšen je juče zbog sumnje da je u porodičnoj kući sekirom ubio svoju babu Veru N. (67) u selu Godačica kod Kraljeva, kojoj je prema rečima rođaka, ranije navodno, često pretio.

Rođak porodice priča da je Veljko N. psihički nestabilan još od malena,i da se nikada nije lečio.

– Često je pretio babi da će je ubiti i da ne može da je podnese. Bio je čudan od malena, izbegavao je ljude i njegovo ponašanje nije bilo kako treba. Trebao je da se leči, ali porodica to nikad nije prihvatala – objašnjava rođak i dodaje:

– Nesrećna žena je pre nekoliko meseci bila u bolnici i jedva se izvukla, a nakon toga se vratila kući. Tada su verovatno opet počeli problemi između njih.

Opisao je i jezivu scenu nakon što je unuk presudio babi.

– Baka je vikala, zapomagala, a dvojica komšija su pritrčala u dvorište i zatekla mrtvu babu, a Veljko N. je izašao iz dvorišta pa im rekao: “Sad sam ja završio, pa vi zovite policiju!” – kaže on i dodaje da je nakon zločin mirno otišao niz ulicu, ali ga je policija ubrzo uhapsila.

Veljko N. se sumnjiči da je juče, u porodičnoj kući u okolini Kraljeva, nakon kraće rasprave, sekirom zadao više udaraca u glavu babi (67). Žena je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Tagovi:

Pročitajte još: