Ruma: Novi kružni tok za bolji saobraćajni protok (VIDEO)

RUMA – Opština Ruma neprekidno radi na poboljšanju saobraćajne infrastrukture na teritoriji opštine. Kod Gerontološkog centra “Srem” na kraju Pavlovačke ulice u toku su radovi na izgradnji kružnog toka kao i kompletna rekonstrukcija ove raskrsnice.

Prva faza radova podrazumeva izgradnju kružne raskrsnice sa 5 krakova sa sve izvedenim instalacijama kao što su vodovod, kanalizacija, javna rasveta i postavljanje hortikulture.

Prvobitno su završeni radovi na izgradnji kružne raskrsnice, zatim su asfaltirani južni i severni kraci Pavlovačke ulice, nastavak ulice Moše Pijade i ulice Miloša Crnjanskog levo od kružnog toka i deo ulice Miloša Crnjanskog desno od kružnog toka. Nastaveljeno je asfaltiranje ulice Miloša Crnjanskog levo od kružnog toka i Ulice Nova 2. Krak koji se vidi, a završava u njivi radiće se u narednoj fazi i predstavlja produžetak ulice Miloša Crnjanskog.

Foto: Vojvodina uživo

Radovi na kružnom toku će se odvijati u III faze i to: izgradnja saobraćajnice sa kružnim tokom saobraćaja, postavljanje javne rasvete, vodovodne mreže, kanalizacije, izgradnja pešačkih i biciklističkih staza na ukrštanju ulica Pavlovačke, Miloša Crnjanskog i Moše Pijade.

Foto: Vojvodina uživo

Ovo je veoma važan projekat za našu opštinu, posebno zato što je reč o tranzitnom putu. Novi kružni tok doprineće bezbednosti i raserećenosti saobraćaja u ovom delu grada. Težimo da svim našim sugrađanima, kao i onima koji samo prolaze kroz Rumu putovanje ucinimo prijatnijim, a transport robe bržim.

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: