logo transparend vojvodina uzivo

ROSU specijalci se povukli iz KBC Kosovska Mitrovica: Razbili vrata vešernice i kotlarnice u bolnici, pacijenti uznemireni

KOSOVSKA MITROVICA – Specijalci tzv. kosovske policije izvršili su pretres i u Zvečanu na, za sada, nepoznatoj lokaciji, nakon čega su se povukli

ROSU specijalci koji su jutros upali u Kliničko-bolnički centar Kosovska Mitrovica povukli su se, a tom prilikom zaplenili su dva automobila marke „mercedes“ i jedan kvad.

Direktor KBC Kosovska Mitrovica Zlatan Elek potvrdio je ranije za Kosovo onlajn, da je specijalna policija jutros nasilno ušla u prostorije te zdravstvene ustanove i izvršila pretres određenih prostorija.

Tzv. kosovska policija saopštila je da će tokom današnjeg dana izvršiti pretres na pet lokacija u opštinama na severu Kosova, a u vezi sa događajem od nedelje 24. septembra u Banjskoj.

Specijalci tzv. kosovske policije izvršili su pretres i u Zvečanu na, za sada, nepoznatoj lokaciji, nakon čega su se povukli.

Prema infromacijama sa terena pretres je izvršen i u Zubinom Potoku, a kako javlja dopisnik Kosovo onlajna u Leposaviću za sada nema akcije, ali se u tamošnjoj stanici policije nalaze brojni specijalci.

Situacija na KiM je proteklih nedelju dana prilično zaoštrena.

U incidentu lokalnih Srba i tzv. kosovske policije 24. septembra stradali su Stefan Nedeljković iz Zvečana, Igor Milenković i Bojan Mijailović iz Leposavića, kao i jedan policajac.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.