Najlakši doručak koji će najmlađi obožavati.
Sastojci:
4 viršle
4 kriške tost hleba
2 jaja
60 ml mleka
puter
Priprema:
Skuvajte viršle. Tost hlebu odstranite korice i mekani deo razvaljajte oklagijom. Skuvane viršle umotajte u hleb.
U činiji razmutiti jaja, mleko i so. Svaku rolnicu umočiti u jaja i malo ocediti. U tiganju na puteru propržiti rolnice sa svih strana dok ne dobiju zlatnu boju.
Pročitajte još:
Jednostavan recept za domaći puter
Poslednjih godina cene maslaca dramatično rastu i sve češće čujemo kako ga brojni građani ovih dana kupuju isključivo kada mu je cena snižena. Ali da li ste ikad sami pokušali da napravite maslac u kuhinji? Ako niste, možda nikad niste znali koliko je to jednostavno. Za izradu vam je potreban samo jedan sastojak – punomasna […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.