logo transparend vojvodina uzivo

Rolan Garos uveo novitet na ovogodišnjem turniru

Radi se o „Berywam“ bitboks grupi, jednoj od najboljih u svetu, koja dolazi upravo iz Francuske

Samo što nije počeo drugi Grend slem turnir u godini – Rolan Garos. Tačnije, kvalifikacije već uveliko traju, dok je potrebno i da započne glavni žreb u kom će se naći i Novak Đoković, koji lovi svoju 23. titulu na najvećim teniskim turnirima.

Uistinu, pao je Novak sa prvog mesta na treće na ATP listi, što bi moglo da ga uzdrma u određenoj meri, međutim, ne sme se reći da on nije favorit na ovom turniru. Pretnja jesu i Danil Medvedev i Karlos Alkaraz, ali ipak, Đoković je taj koji vodi glavnu reč.

Ono što je zanimljivo, ovaj Rolan Garos će se razlikovati i od ostalih, a tome će doprineti i svetski popularna „bitboks“ grupa iz Francuske „Berywam“, koja je i svetski šampion u ovoj „disciplini“. Berywam je popularnost sticao kroz francuski „Ja imam talenat“ šou, pojavili su se i u Američkom izdanju, kao i u „Ol-stars“ izdanju ovog takmičenja.

Ova grupa će, koristeći samo svoj glas, zabavljati navijače na stadionu „Filip Šatrije“, dok će publika moći i da pogađa pesmu. Svake mečeri od ponedeljka 29. maja, pa sve do srede 7. maja, ukupni pobednik takmičenja u pogađanju pesama će dobiti kartu za Rolan Garos iduće godine.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.