Retrogradni Merkur je stigao! Evo koja tri znaka će pogoditi

Horoskop Vojvodina uživo
Retrogradni merkur stigao je danas, a ova tri horoskopska znaka će bukvalno smrviti: Najteže će pogoditi ovnove i još dva znaka.

Prvi retrogradni Merkur u 2024. godini stiže 1. aprila, a biće aktivan čitav mesec, odnosno do 25. aprila. Ovaj astro tranzit može da bude opasan period i poznat je po tome što se u ovom periodu dešavaju brojne neprijatnosti i neplanirani problemi za sve znakove, a tokom ovog retrogradnog Merkura tri znaka treba da budu posebno oprezni.

Treba biti oprezan u komunikaciji – nesporazumi su u ovom periodu česti, i nikako ne treba donositi ishitrene odluke, posebno u vezi sa poslom. Svaku odluku premerite više puta!R

etrogradni Merkur će, dakle, najteže pogoditi tri znaka – pomenute Ovnove, ali i Strelčeve i Jarčeve!

Ovan

Predstavnici ovog znaka moraju pažljivo da prate sva dokumenta koja se odnose na njihov rad ili život. Na poslu vas rasprave i nesporazumi mogu dovesti čak i do gubitka ugleda, pa i pozicije!

Iako je vaša intuicija izražena, u narednim nedelejama će biti veoma slaba, što će vam dodatno poremetiti uobičajeno funkcionisanje. Moraćete da poradite na svojoj razdražljivosti i sebičnosti, posebno u prvoj polovini meseca, kada će negativne sile Venere i Merkura biti u moćnoj sinergiji.

U ljubavi konfliktne situacije prete da postanu početak niza velikih svađa.

Strelac

Strelčevi bi trebalo da se pripreme na puno nepredvidivih situacija i nagle promene planova. Može da dođe do otkazanog avionskog leta, kvara automobila, nagle bolesti uoči zakazanog putovanja, odlaganja važnih događaja… Ukratko, ako ste imali planirano bilo kakvo putovanje, očekujte neprijatnosti i loše promene u pogledu istog. Čuvajte se i gradske vožnje, tu može doći do manjih pehova.

Ovo je period koji od vas zahteva mnogo strpljenja, ali i odlučnosti. Čekaju vas teški dani, ali ujedno i zanimljivi i poučni – bićete mudriji i obazriviji na kraju ovog perioda. Važno je da u narednim nedeljema ne pokušavate da obavite više stvari u jednom, tada je neuspeh zagarantovan. Ukoliko budete imali takta i strpljenja, možda ipak neće izostati neki manji uspesi. Ne mešajte ljubav i posao i dovoljno vremena posvetite osobama koje volite.

Jarac

Jarčevi u narednom periodu treba da izvegavaju kupovinu ili prodaju nekretnina. Može doći do problema sa papirologijom, pakovanjem ili selidbom. S druge strane, savetuje se da što više vremena provedete u krugu porodice i kod kuće. Može da dođe i do problemau interekaciji sa kolegama i okolinom. Stvari najverovatnije neće ići po planu i moglo bi da dđe do neočekivanih promena u vašem poslu. Iako ćete biti nervozni i nemirni, ne zaboravite prognozu zvezda – postoji velika šansa da će svi sadašnji neuspesi u budućnosti pretvoriti u trijumfe i da će vas odvesti putem napretka!

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.