logo transparend vojvodina uzivo

Restrikcije vode tokom noći u opštini Inđija

INĐIJA – Kako brojni apeli  JKP „Vodovod ikanalizacija“ Inđija za racionalni potrošnju vode nisu urodili plodom, ovo preduzeće je prinuđeno da potrošačima prekine vodosnabdevanje u noćnim satima.

Iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ su saopštili da je uprkos preduzetim merama, sistem vodosnabdevanja i dalje pod jednakim, ako ne i većim naporom, te je ovo preduzeće u cilju stabilizacije vodosnabdevanja, donelo odluku da počevši od današnjeg dana, prekine vodosnabdevanje u noćnim časovima, tačnije u periodu od 12 do 6 časova ujutru. Isključenja će trajati tokom ove nedelje.

Kako su najavljene tropske temperature tokom ove nedelje, a imajući u vidu ljudske potrebe za vodom, kao i probleme koje nedostatak iste može izazvati potrošačima, posebno onim najmlađima ili zdravstveno ugroženima, JKP „Vodovod i kanalizacija“ se nada da će preduzete mere naići na razumevanje kod potrošača.

U slučaju promena u stanju sa vodosnabdevanjem potrošači će biti obavešteni.

Pročitajte još:

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Ne može biti vode kad je izgrađeno na stotine novih stanova i kolko se još gradi a nema novih bazena broj stanovnika sve veći i veći Koje dao i potpisao saglasnost za tolike priključke bez novih rezervoara i opet po građanima dok elita uzima pare.

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.