Restorani kuvanih jela koji su osvojili Novosađane

NOVI SAD – Brz način života zahteva i brze odgovore. Kada je hrana u pitanju mnogi danas ne troše svoje vreme na pripreme obroka, već ih često uzimaju napolju.

Potreba za brzim obrokom je dosta drugačija u odnosu na raniji period jer su se izbacila jela sa nogu, a ubacila ona kuvana, topla jela, moglo bi se reći „na kašiku“.

Dokaz da gradu treba sve više ovakvih lokala jeste i broj restorana kuvane hrane kojih je svakim danom sve više.

Pogledajte koji su aktuelni restorani u Novom Sadu sa domaćom kuhinjom i na kojoj adresi:

Kutlača bar: Kutlača bar je restoran raznovrsnih domaćih kuvanih jela. Brza usluga i ukus je prvo što će vas privući. Ove možete pronaći mnoge specijalitete od paprikaša, pasulja, testetinana, pohovanog mesa i priloga. Nalazi se na adresi Maksima Gorkog 2. Radno vreme: ponedeljak – subota: 8 do 20:30 časova nedelja neradna

Kod Šervala: Kod Šervala je stari restoran domaće kuhinje koji je dobro poznat Novosađanima. Ovaj mali restoran domaćih jela na Ribljoj pijaci godinama već donosi jela sa roštilja i stara domaća jela koja oporavljaju stomak. Prednost su mu povoljne cene i kvalitetna hrana. Restoran se nalazi se na adresi Trg republike 12.
Radno vreme: ponedeljak – subota od 8.00 do 18.00 časova nedelja neradna

Kuvana hrana – Kašika: Kuvana hrana – Kašika je jedan od modernijih objekata sa bogatom ponudom kuvanih jela. Prijatna atmosfera često privlači užurbane Novosađane da baš ovde sednu i na miru pojedu svoj ručak. Prednost lokala je što radi i nedeljom.
Kuvana hrana – Kašika nalazi se na adresi Novosadskog sajma 13.6.

Roštilj i kuvana jela „Ćilim“: Roštilj i kuvana jela „Ćilim“ su domaća jela pripremljena kako i sami kažu na tradicionalan način. Dobar pasulj sa kobasicom, roštilj meni, ali i sarme i razni gulaši su ono što je uvek rado traženo. Lokal se ističe po prijatnoj usluzi i dobroj hrani, naručito kako ističu gosti po domaćem pasulju.
Lokal se nalazi u blizini centra, u ulici Laze Kostića 13. Radno vreme od 0 do 24 časa.

Krosti – ekspres restoran: Krosti – ekspres restoran je moderna verzija pekare koja u svojoj ponudi pored slanih i slatkih peciva ima i kuvana jela. Krosti je jedan od lanaca koji je u Novom Sadu veoma popularan, a nalazi se na, čak 5 lokacija, međutim samo u jednom objektu možete koristiti kašiku. U pitanju je lokal u Fruškogorskoj 22. Radno vreme: ponedeljak – petak od 6.00 do 20.00 časova subota i nedelja od 7.00 do 14.00 časova

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.