Rekonstruisan put u Popincima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

PEĆINCI – Završeni su radovi na rekonstrukciji puta u Popincima, u ulicama JNA, Fruškogorska i Stevana Kovačevića, kao i na deonici puta od Popinaca do granice opština Pećinci i Stara Pazova. Popinčani nisu dobili samo nov put, već i znatno bezbedniji saobraćaj kroz naselje, kao i uređeniji centar naselja, ističu iz lokalne samouprave.

U okviru ovih radova, koji su nastavak rekonstrukcije puta Pećinci – Popinci, koja je završena krajem 2019. godine, očišćeni su i produbljeni kanali u putnom pojasu, nasute bankine, obnovljena horizontalna i vertikalna signalizacija, popravljene zaštitne ograde i uređen parking prostor u centru naselja.

-Pored novog puta, dobili smo uređeniji centar naselja i lepši izgled centralnih ulica u naselju, a deca su znatno bezbednija na putu do škole – rekao je predsednik Saveta mesne zajednice Popinci Dejan Banovački.

U zoni škole ponovo su postavljeni usporivači saobraćaja (ležeći policajci), koje su Savet za bezbednost saobraćaja opštine Pećinci i pećinačka lokalna samouprava postavili proletos, a koji su bili uklonjeni tokom radova na rekonstrukciji puta.

Rekonstrukciju puta u Popincima je, u saradnji sa Opštinom Pećinci, finansiralo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

M. Sć

Tagovi:

Pročitajte još: