Regionalni sajam privrede 28. i 29. septembra u Novoj Pazovi

NOVA PAZOVA – Opština Stara Pazova i Privredna komora Srbije (PKS) Regionalna privredna komora Sremskog upravnog okruga organizuju 28. i 29. septembra Regionalni sajam privrede u okviru Kompleksa sportsko rekreativnih bazena u Novoj Pazovi.

Izlaganje na sajmu pod motom “Divan je privredni Srem”, 16. put za redom, prilagođeno je različitim strukturama firmi i organizacija – od malih zanatskih preduzetničkih radnji do velikih poslovnih sistema, saopšteno je iz PKS.

Svakom izlagaču obezbeđena je profesionalna podrška kako bi na efikasan način bio pripremljen kvalitetan sajamski nastup.

Kako se navodi, organizatori su se potrudili da i ove godine sajam bude mesto gde se sastaje značajan broj poslovnih ljudi, gde se uspešno iniciraju nova poslovna partnerstva, gde zainteresovana nezaposlena lica zahvaljujući sajmu zapošljavanja pronalaze posao.

Izlagačima je i ove godine obezbeđen opremljen izlagački prostor, a za sve posetioce sajma ulaz je besplatan.

Sajam zapošljavanja u Novoj Pazovi u petak, traži se 700 radnika

Sremskomitrovačka filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) organizuje Sajam zapošljavanja u Novoj Pazovi, u petak, 29. septembra, u okviru Regionalnog sajma privrede, objavila je NSZ.

Na sajmu će učestvovati oko 20 poslodavaca koji su iskazali potrebu za zapošljavanjem blizu 700 novih radnika različitih obrazovnih profila i stepena kvalifikacije.

Na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve potrebne informacije o aktuelnim programima za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju radne biografije (CV).

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.