Isprobajte još jedan fantastičan recept za pileću obrok salatu koja se sprema još brže od čuvene Cezar.
Sastojci:
1 pileći file
1,5 limuna
1 čen belog luka
1 mladi luk
peršun
2 šolje rukole ili zelene salate
1 šolja peršuna
4 kašike praziluka
1 šolja oraha
1 kašika senfa
1 šolja majoneza
Priprema:
U šerpu sa vodom stavite piletinu, limun precečen na pola (pre toga ga iscedite), čen belog luka i mladi luk presečen na pola. Po želji dodajte peršun u komadu i posolite i pobiberite. Kuvajte nekih 20 minuta. Kada proključa sklonite penu. Kada se skuva meso izvadite, pa ostavite da se prohladi. Isecite na kockice. Dodajte seckanu zelenu salatu i peršun. Po želji možete da dodate i grožđe. Zatim dodajte seckani praziluk i orahe. Sipajte preko majonez i senf i začinite po želji, pa dobro promešajte.
Pročitajte i kako lako i brzo da usitnite piletinu kao da je rendana.
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.