Evo predloga Džejmi Olivera za ručak i sigurno će se svima dopasti.
Sastojci:
500 g testenine (špagete, taglijateli)
4 kobasice (aromatična sveža kobasica za kuvanje i pečenje)
4 kriške iseckane pančete
3 velika žumanca
150 g sveže narendanog parmezana
so, biber
maslinovo ulje, malo svežeg peršuna
izrendana kora limuna
Priprema:
Skuvajte testeninu prema upustvu na pakovanju. Prerežite kobasice po dužini, izvadite meso i oblikuj male loptice jednake veličine. U tiganju, na maslinovom ulju ispržite loptice sa slaninom.
Dok se prži kobasica, u činiji pomešajte žumanca, parmezan i koricu limuna.
Ocedi testeninu dodajte kobasicama i dobro promešajte, pa dodajte umućena žumanca, parmezan i limun. Pospite peršunom, posolite po želji.
Pročitajte još:
Samo sjedinjite sastojke i pecite: Recept za brzi brauni
Odličan kolač uz šoljicu kafe. Sastojci: 110 g putera 200 g čokolade za kuvanje 2 kašike kakaoa 150 g brašna pola kesice praška za pecivo 4 jaja 120 ml ulja 300 g šećera 1 vanil šećer Priprema: Na laganoj temperaturi istopite istopite puter i čokoladu, pa dodajte kakao. U činiju umutete jaja, ulje, sećere. Dodajte […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.