Evo predloga Džejmi Olivera za ručak i sigurno će se svima dopasti.
Sastojci:
500 g testenine (špagete, taglijateli)
4 kobasice (aromatična sveža kobasica za kuvanje i pečenje)
4 kriške iseckane pančete
3 velika žumanca
150 g sveže narendanog parmezana
so, biber
maslinovo ulje, malo svežeg peršuna
izrendana kora limuna
Priprema:
Skuvajte testeninu prema upustvu na pakovanju. Prerežite kobasice po dužini, izvadite meso i oblikuj male loptice jednake veličine. U tiganju, na maslinovom ulju ispržite loptice sa slaninom.
Dok se prži kobasica, u činiji pomešajte žumanca, parmezan i koricu limuna.
Ocedi testeninu dodajte kobasicama i dobro promešajte, pa dodajte umućena žumanca, parmezan i limun. Pospite peršunom, posolite po želji.
Pročitajte još:
Trik: Proverite da li su jaja sveža
Jaja su neizostavni deo jelovnika tokom čitavog dana. Spremaju se za doručak, ali su sastavni deo kolača i drugih jela. Ipak, da biste bili sigurni da li su jaja sveža i sigurna za konzumaciju, možete proveriti na jedan od ovih načina, piše Večernji list. Test vode Jedna od najpopularnijih metoda za proveru stanja jaja je […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.