logo transparend vojvodina uzivo

Real planira da aktivira Halandovu otkupnu klauzulu

Zamislite njih dvojicu ponovo u istom timu…

Kada je Mančester siti aktivirao otkupnu klauzulu za Erlinga Halanda u iznosu od „svega“ 60 miliona evra pitanje je da li su očekivali da će to Norvežanin igrati baš toliko dobro kao što je to pokazao u prethdonih petnaestak meseci.

Na 70 mečeva u dresu nebesko-plavih postigao je čak 67 golova i ukoliko se zadrži u klubu na duže staze vrlo lako možemo zamisliti da će oboriti sve rekorde.

Pa ipak, u medijima provejava priča da je Real Madrid uporan i da nije Kilijan Embape jedina njihova dugoročna želja.

Rado bi Kraljevski klub u svojim redovima video špica takvog kalibra piše „As„, posebno jer je poznato da oni trenutno imaju samo jednog klasičnog u vidu Hoselua.

Ono što im ide u prilog jeste otkupna klauzula koja će moći da se aktivira sledećeg leta u Erlingovom ugovoru. A suma za Real uopšte nije nerealna – oko 200 miliona evra. Uz onu pomenutu priču Rafele Primente, koja zastupa igrača, da je i on otvoren uvek po pitanju svoje budućnosti ne bi trebalo da nas čudi ukoliko do posla dođe na kraju.

Ono u šta se posebno uzdaju u glavnom gradu Španije je njegova veza sa Džudom Belingemom, koji upravo igra tu lažnu devetku u odsustvu startnog špica i zaista mu ide i više nego dobro. Njih dvojica gaje poseban odnos iz vremena zajedničkih dana u Borusiji Dortmund, a s obzirom na to šta nominalni vezista pruža ujedinjenje se čini vrlo izglednim.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.