logo transparend vojvodina uzivo

Real je, ipak, Real: Anćeloti se zahvalio Brazilcima na ponudi

Legendarni Italijan ostaje u Madridu

Karlo Anćeloti nedavno je potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Realom iz Madrida i tako stavio tačku na spekulacije oko preuzimanja reprezentacije Brazila. Naime, iskusni strateg trebalo je da preuzme Brazil po završetku Kupa Amerike koji je na programu od 20. juna do 14. jula naredne godine.

Ipak, do saradnje neće doći, makar ne u narednim godinama, a legendarni Italijan je istakao da je počastvovan što su se Brazilci interesovali za njegove usluge.

– Ceo svet zna da sam pregovarao sa Fudbalskim savezom Brazila. Ponosan sam na informaciju da su želeli da vodim reprezentaciju Brazila. Međutim, činjenica je da sam ih držao na čekanju, pošto sam ja čekao da mi Real ponudi produženje ugovora – rekao je Anćeloti, a onda dodao:

 Hvala Brazilcima na razumevanju, pošto sam prihvatio ponudu Reala. Ponosam sam i što je Real hteo da potpišem produženje saradnje pre isteka mog starog ugovora – završio je odlični strateg.

Podsećanja radi, Brazil nikada u svojoj istoriji nije imao stranog selektora, a ovaj podatak sigurno predstavlja satisfakciju za pomenutog stručnjaka.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.