logo transparend vojvodina uzivo

Ratković razgovarao sa predsednicom Društva za borbu protiv raka u Somboru

SOMBOR – Gradonačelnik Grada Sombora, Antonio Ratković, zajedno sa članicama Gradskog veća, Anitom Stojakov i Jovanom Miljević, upriličio je prijem za predsednicu Društva za borbu protiv raka u Somboru, prim. dr Đerđi Šarić.

Prijem je organizovan povodom predstojećeg obeležavanja 55 godina od osnivanja Društva koje se, između ostalog, bavi i humanitarnim radom, pružajući psihološku podršku osobama obolelim od raka i podstičući aktivizam lečenih kroz mnoge društvene akcije.

U čast pet i po decenija rada Društva, predsednica Đerđi Šarić je poklonila svojeručne likovne radove gradonačelniku Ratkoviću i saradnicama u znak zahvalnosti za pruženu podršku i saradnju koja traje godinama, te ih pozvala na muzički koncert u Narodnom pozorištu, kao centralni događaj kojim će se obeležiti pet i po decenija postojanja i rada Društva. Gradonačelnik Ratković se zahvalio predsednici Đerđi Šarić na dragocenim poklonima i istakao da će Grad Sombor, kao i do sada, tako i u buduće, podržavati rad Društva za borbu protiv raka.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.