logo transparend vojvodina uzivo

SKGO: sednica Predsedništva, predsedavao gradonačelnik Sombora

SKGO

BEOGRAD – Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković predsedavao je danas devetom sednicom Predsedništva Stalne konferencije gradova i opština, koja je održana u Beogradu.

Na sednici je predstavljen pregled najvažnijih aktivnosti u radu SКGO tokom proteklog perioda, kao i predlog dnevnog reda 49. sednice Skupštine SКGO koja je zakazana za 8. decembar 2021. godine.

Između ostalog, za novog generalnog sekretara Stalne konferencije gradova i opština predložen je dosadašnji zamenik generalnog sekretara Nikola Tarbuk, a članovi Skupštine SКGO na 49. sednici razmatraće i odlučivati i o Godišnjem izveštaju o radu SКGO za 2021. godinu, Odluci o donošenju Strateškog plana SКGO za period 2022-2025. godine, Izveštaju Nadzornog odbora o materijalno-finansijskom poslovanju SКGO za 2020. godinu i prvih 10 meseci 2021. godine.

Članovi Predsedništva SКGO na devetoj sednici informisani su i o kandidaturama za članove Predsedništva SКGO, predsednika SКGO, članove Nadzornog odbora, predsednika Nadzornog odbora i predsednike odbora SКGO i Predlogu odluke o načinu glasanja za izbor organa SКGO na 49. skupštini.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.