Raspisani konkursi za dodelu sredstava iz budžeta Opštine Beočin za projekte udruženja, crkava i verskih zajednica kao i za programe u kulturi, obrazovanju i umetnosti

BEOČIN – Opština Beočin raspisala je javne konkurse za dodelu sredstava iz budžeta za 2024. godinu za finansiranje i sufinansiranje projekata udruženja, crkava i verskih zajednica kao i za programe i projekte iz oblasti kulture, obrazovanja i umetnosti.

Konkurs za dodelu sredstava za projekte udruženja aktuelan je do 22. februara a za ove programe budžetom Opštine Beočin, opredeljena su sredstva u ukupnom iznosu od 2.5 miliona dinara.

Konkurs za dodelu sredstava crkvama i verskim zajednicama sa teritorije opštine Beočin otvoren je do 23. februara 2024. godine a opredeljena budžetska sredstva za finansiranje su 3 miliona dinara.

Konkurs za programe i projekte iz oblasti kulture, obrazovanja i umetnosti otvoren je do 11. marta 2024. godine a opredeljena budžetska sredstva u ovoj godini iznose 1.5 miliona dinara.

Više informacija, uslove i prijave za učešće u pomenutim konkursima, možete pogledati na sajtu opštine Beočin putem linka

https://www.beocin.rs/sr/?nav=table_rightad&id=24

kao i na oglasnoj tabli Opštinske uprave Beočin.

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.