Raspisan Konkurs za nagrađivanje učenika srednjih škola za postignute uspehe na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu koja su održana 2021. godine

Ministarstvo omladine i sporta saopštava da je 6. juna 2022. godine, raspisan Konkurs za dodelu nagrada učenicima srednjih škola za postignute uspehe na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu u toku kalendarske 2021. godine.

Konkurs će biti otvoren do 15. jula 2022. godine, a pravo na nagradu će imati učenici srednjih škola koji su u periodu od 1. januara 2021. godine do 31. decembra 2021. godine osvojili jednu od prve tri nagrade/mesta na republičkim ili međunarodnim priznatim takmičenjima, bez obzira na to da li su održana uživo ili onlajn.

Sve informacije o detaljima Konkursa možete pronači na zvaničnim internet prezentacijama Ministarstva omladine i sporta i Fonda za mlade talente Republike Srbije.

Otkad je u nadležnosti Ministarstva omladine i sporta, od 2008. godine do danas, Fond je dodelio preko 14.500 nagrada učenicima srednjih škola za postignute uspehe na priznatim republičkim i međunarodnim takmičenjima.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: