Raspisan Javni poziv za dodelu nagrada i priznanja povodom Praznika opštine Žitište

ŽITIŠTE – Opštinska uprava Žitište saopštila je da je raspisan Javni poziv za dodelu nagrada i priznanja Opštine Žitište. povodom Praznika opštine, 12. decembra.

U okviru poziva mogu biti predložena fizička ili pravna lica koja su ostvarila izuzetne rezultate u svom radu, a od posebnog su interesa za Opštinu Žitište, a rok za dostavu predloga je 5. decembar 2023. godine.

Kategorije nagrada obuhvataju priznanja “Počasni građanin Opštine Žitište”,”Povelja Skupštine opštine Žitište”, “Zahvalnica Skupštine opštine Žitište”.

Predloge za dodelu priznanja mogu uputiti organi lokalne samouprave, organi mesne samouprave, javne službe, organizacije, ustanove, javna preduzeća, privredna društva, udruženja građana kao i sva druga pravna i fizička lica.

Predlog za dodelu priznanja mora biti obrazložen i sadržati biografske podatke o predloženom kandidatu, fizičkom ili pravnom licu. Predlog mora sadržati razloge, uspehe, postignuća i aktivnosti, zbog kojih se kandidat predlaže za određeno priznanje.

Prijave se dostavljaju na adresu Skupština opštine Žitište, Komisiji za dodelu nagrada i priznanja, ul. Cara Dušana 15., Žitište ili putem elektronske pošte skupstina.zitiste@gmail.com

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: