Radovi u zoni raskrsnice ulica Oslobođenja i Josifa Marinkovića u Pančevu

PANČEVO – Ulica Oslobođenja u zoni raskrsnice sa Ulicom Josifa Marinkovića u Pančevu biće zatvorena za saobraćaj od petka, 17. marta do ponedeljka, 20. marta.

Ranko Marčetić iz Odeljenja za saobraćaj Gradske uprave Grada Pančeva na konferenciji za medije najavio je da će u zoni radova biti postavljena odgovarajuća saobraćajna signalizacija kako bi vozači na vreme bili pripreljeni da je u nastavku slepa ulica.

 

Ranko Marčetić (Foto: Vojvodina Uživo)

 

“Deo ulice Oslobođenja biće zatvoren za saobraćaj zbog povezivanja atmosferske kanalizacije iz Ulice Josifa Marinkovića na kolektor koji se nalazi u Ulici Oslobođenja. Za vreme obustave saobraćaja autobusi će biti preusmereni na Ulice Lava Tolstoja, Milke Marković i Stevana Šupljkca, a dalje će se kretati uobičajenom trasom. To važi za gradske autobuse „Pantransporta” na liniji 9 i 5A i za autobuse koji se kreću put Vršca, a o zatvaranju su obavešteni svi autobuski prevoznici koji voze putnike na ovoj relaciji”, rekao je Ranko Marčetić.

U zoni radova je postavljena odgovarajuća saobraćajna signalizacija, koja vozače i pešake treba da upozori da je ulica zatvorena, a biće postavljene i barijere.

 

U zoni radova je postavljena odgovarajuća saobraćajna signalizacija, koja vozače i pešake treba da upozori da je ulica zatvorena (Foto: Vojvodina Uživo)

 

Najkasnije u ponedeljak, 20. marta, saobraćaj će u ovom delu grada biti normalizovan.

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.