logo transparend vojvodina uzivo

Radovi na sremskoj strani, u planu inztenzivno asfaltiranje i u drugim delovima grada (FOTO)

NOVI SAD – Više od 10 dana traju radovi na prolećnom sređivanju ulica na sremskoj strani grada. Putari su najaktivniji u Sremskoj Kamenici, Starim i Novim Ledincima.

U ulici Jagoda i Branka Manojlovića u Sremskoj Kamenici, odvijaju se radovi na popravci kolovoza asfaltom, a u ulici Vase Stajića u toku su pripremni radovi za presvlačenje kolovoza asfaltom. Pripremni radovi i ugradnja asfalta izvode se u ulici Steve Ninkovića u Novim Ledincima.

JKP „Put” Novi Sad

Duž Puta za Klisu, krak od Sime Šolaje, i ulicama Prote Mateje Nenadovića, Jovana Dučića u Starim Ledincima i ulici Zlatana Petrovića u Novim Ledincima, koje su asfaltirane prethodnih dana u toku je uređenje bankina. Na Bulevaru Patrijarha Pavla popravlja se pešačka staza, dok je u Sremskoj Kamenici u ulici Branislava Bukurova u toku uređenje pešačke staze uz dečije igralište.

U JKP „Put“ ističu da će, uz radove na sremskoj strani do kraja meseca, biti započeti radovi i u drugim delovima grada.

JKP „Put” Novi Sad

– Kontinuirano ulaganje u razvoj putne infrastrukture je od suštinskog značaja za sve Novosađane. Svesni smo da su održavanje i obnova puteva ključni za bezbednost i komfor građana, kao i za privlačenje investicija i razvoj lokalne ekonomije. Nastavićemo sa radovima sledeći planove i prioritete koje smo postavili u skladu sa potrebama građana i razvojnom politikom grada Novog Sada – rekao je Dušan Radojičić, direktor JKP „Put“.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.