logo transparend vojvodina uzivo

Radovi na putevima u Srbiji

SRBIJA – Na auto-putu E-75, do 11. juna, u periodu od 8:30 do 15 sati odvijaju se radovi na rekonstrukciji mosta u zoni petlje Trupale. Za saobraćaj je zatvoren krak koji povezuje auto-put E-75 i državni put I A reda broj 4, iz smera Pirota ka Vranju. Alternativni pravac: petlja Aleksinački Rudnici i državni put II A reda broj 158.

Na auto-putu E-75, od petlje Batajnica do petlje Beograd, ka Novom Sadu, do 14. juna se obavljaju radovi na rehabilitaciji. U smeru ka Novom Sadu, saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom istog i suprotnog smera. U smeru ka Beogradu, saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom tog smera, saopštilo je Javno preduzeće „Putevi Srbije“.

Na obilaznica oko Beograda, od petlje Surčin do petlje Ostružnica, most preko Save, u smeru petlja Surčin – petlja Orlovača, do 10. juna tokom svetlog dela dana odvijaju se radovi na obeležavanju horizontalne saobraćajne signalizacije. Radovi će se izvoditi u dve faze. U prvoj fazi, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna i deo vozne saobraćajne trake (obeležavanje isprekidane i leve ivične linije), a u drugoj će za saobraćaj biti zatvorena zaustavna i deo vozne saobraćajne trake (obeležavanje zaustavne saobraćajne trake).

Na putu Sombor Apatin, do 31. decembra je obustavljen saobraćaj zbog radova na rehabilitaciji puta. Zatvoren je most na Velikom Bačkom kanalu. Alternativni pravac: Sombor Lugovo Prigrevica Apatin.

Na putu Vodna – Krepoljin, između Lipovice i Krupajskog vrela, do 4. jula, u periodu od 7 do 17 sati, traju radovi na rehabilitaciji, uz naizmenično propuštanje vozila.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.