Radovi na porpravci kolovoza u Sremskoj Kamenicu u punom jeku

NOVI SAD – Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije kontinuirano radi na poboljšanju putne infrastrukture, a u cilju stvaranja uslova za efikasnije i bezbednije odvijanje saobraćaja, posebno na saobraćajnicama koje su od strateškog značaja za saobraćajni sistem Grada.

Kako javljaju čitaoci, od jutros su u Sremskoj Kamenici zabeležene ogromne gužve.

Kako naš reporter javlja sa lica mesta, radovi na asfaltiranju kreću u sredu, a danas i sutra će se vršiti priprema terena.

Foto: nsuzivo.rs

Alternativni pravci kretanja vozila i obilazak zone radova odvija se sledećim ulicama: petlja Mišeluk, državni put Novi Sad – Ruma, obilaznica oko Sremske Kamenice.

Podsećamo, od danas do 26. aprila 2024. godine, zbog izvođenja radova na popravci kolovoza u Sremskoj Kamenici, doći će do privremene zabrane odvijanja saobraćaja u Karađorđevoj ulici (u delu od ulice Svetozara Markovića do Trga Zmaj Jove), na Trgu Zmaj Jove i u Ulici vojvode Putnika (u delu od Trga Zmaj Jove do Ulice Slobodana Bajića). Takođe, određuje se zabrana zaustavljanja i parkiranja u Ulici sedme vojvođanske brigade u Sremskoj Kamenici.

Ovde možete pogledati kako se odvijaju radovi.

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve , od 22. do 26. aprila privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija 68, 69, 71, 72, 73, 74, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 84 i 86. Zbog radova na rekonstrukciji kolovoza na Trgu Zmaj Jove u Sremskoj Kamenici autobuski saobraćaj na navedenim linijama odvijaće se na sledeći način.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.