Radovi na izgradnji kružnog toka u Rumi (FOTO)

RUMA – Kod Gerontološkog centra „Srem” na kraju Pavlovačke ulice u toku su radovi na izgradnji kružnog toka, a Opština Ruma neprekidno radi na poboljšanju saobraćajne infrastrukture na teritoriji rumske opštine.

Zajedno sa zamenicom Biljanom Popović Jovanović, predsednica Ćirić obišla je juče radove i iskoristila priliku da radnicima na terenu odnese osveženje i razgovara sa njima o dinamici realizacije projekta.

Radovi na kružnom toku se odvijaju u dve faze i to: izgradnja saobraćajnice sa kružnim tokom saobraćaja, postavljanje javne rasvete, vodovodne mreže, kanalizacije, izgradnja pešačkih i biciklističkih staza i to sve na ukrštanju ulica Pavlovačke, Miloša Crnjanskog i Moše Pijade.

Prva faza radova podrazumeva izgradnju kružne raskrsnice sa 5 krakova sa sve navedenim instalacijama kao što su vodovod, kanalizacija, javna rasveta i postavljanje hortikulture.

Radovi se odnose na Pavlovačku ulicu severni krak,  Pavlovačku ulicu – južni krak, nastavak ulice Moše Pijade, ulice Miloša Crnjanskog, levo od kružnog toka, potom ulicu Miloša Crnjanskog koja je desno od kružnog toka.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.