Radovi na izgradnji kružne raskrsnice

kružna raskrasnica 1
NOVU SAD – U okviru izgradnje kružne raskrsnice, na neparnoj strani Bulevara cara Lazara izvode se radovi na izgradnji saobraćajnih površina, javnog osvetljenja i atmosferske kanalizacije.

U toku je rušenje postojećih asfaltnih površina, mašinski iskop, izrada nasipa od peska, podloge od kamena na parkinzima i slivnika za odvođenje atmosferskih voda.

kružna raskrasnica 2
Foto: Grad Novi Sad

Na istoj deonici obavljaju se i radovi na izmeštanju podzemnog kabela za fabriku vode, kao i rekonstrukcija kanalizacione mreže koja se realizuje u okviru projekta „Čista Srbija“.

Za potrebe izvođenja navedenih radova zatvorena je kolovozna traka u smeru ka keju, od TC „Promenada“ do Fruškogorske ulice, dok se saobraćaj odvija dvosmerno na suprotnoj traci.

kružna raskrasnica
Foto: Grad Novi Sad

Sa Bulevara cara Lazara nije moguć pristup Fruškogorskoj ulici, dok se u ovoj ulici (u smeru ka Bulevaru cara Lazara) saobraćaj nesmetano odvija.

Apelujemo na građane da, dok je na snazi privremena izmena režima saobraćaja na Bulevaru cara Lazara, izbegavaju ovu saobraćajnicu i za pristup Limanu 1 i 2 koriste pravac preko Bulevara despota Stefana.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: