Radovi ka Jablanci, Sočici i Kuštilju: Počinje obnova mosta na 6. kilometru od Vršca

VRŠAC – Radovi u okviru redovnog održavanja puteva započeti su ove nedelje na sanaciji dela kolovoza na deonici puta Jablanka – Sočica, kao i krak puta ka Kuštilju, tačnije spust ka selu. Uskoro počinje i zahtevna sanacija mosta iznad propusta za vodu na šestom kilometru od Vršca.

Radovi su obuhvatili profilisanje postojećeg kolovoza i izradu nosećeg i završnog sloja asfalta, a tokom sledeće nedelje sledi uređenje bankina, kako bi se radovi na ovim deonicama kompletirali.

Pri kraju je i izrada projektno – tehničke dokumentacije za sanaciju propusta, koji je oštećen na šestom kilometru stacionaže puta. Početak radova očekuje se u narednim nedeljama.

Molimo građane za oprez u zoni izvođenja radova, za poštovanje pravila saobraćaja i postavljene saobraćajne signalizacije. Usporite u zoni radova, prilagodite brzinu. Takođe, mole se građani da ne pomeraju i uništavaju saobraćajnu signalizaciju, što je više puta činjeno. Znakovi upozorenja na radove i upozorenja na prilagođavanje brzine spašavaju živote.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.