logo transparend vojvodina uzivo

RADNICI ZANEMELI ZBOG NAJLEPŠE ŽENE KOJA OBILAZI GRADILIŠTA! Ovako samo ona proverava gde se desio ZASTOJ u radovima (VIDEO)

Sećate li se najlepše žene koja obilazi gradilišta, a koju su zapazili milioni?

Ne samo da ređa uspehe u poslu kojim se bavi, nego je dobila i epitet najlepše žene koja obilazi gradilišta. Duda Kavalkente iz Brazila ponovo privlači pažnju. Reč je o arhitekti koja je stekla veliku popularnost, a postala je poznata po modnim kombinacijama u kojima dolazi da obiđe radnike i isprati radove. Sređena od glave do pete ostavlja najjači utisak na majstore koji ne kriju da ne mogu da se skoncentrišu na radove.

Duda na društvenim mrežama objavljuje pretežno trenutke sa posla – kako izgleda projekat na kom radi, kako razgovara sa radnicima, šta planira dalje da uradi… Kada je jedan snimak sakupio više od milion pregleda, svi su primetili Dudine visoke potpetice. Nikada se nije pojavila u ravnoj obući, zbog čega su joj mnogi poručili da nije bezbedno dolaziti u sandalama na građevinu.

„Možemo da izgledamo elegantno i bez da rizikujemo zdravlje. Na gradilištu u svakom trenutku može nešto da vam padne na stopalo“, „Elegantni ste i jako lepi. Ipak, sigurnost bi trebalo da vam bude na prvom mestu. Trebalo bi da nosite zatvorene cipele za svaki slučaj“, „Bolje se izujte kad treba nešto da uradite, ovako rizikujete da uganete nogu“, pisali su mnogi…

Čini se da Duda i te kako prati komentare na mrežama. Objavila je kako izgleda kada mora da umeša svoje prste. Pojavila se u elegantnom pink kompletu i sandalama na štiklu, a kako bi se popela na merdevine i definisala gde se desio zastoj u radovima, morala je da se izuje. Pogledajte kako je to izgledalo:

 

 

Pročitajte još:

 

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.