logo transparend vojvodina uzivo

Radionice za srednjoškolce “Zaštiti Sebe i Druge: Saveti za Bezbedno Ponašanje u Požaru” počinju 23. aprila na SPENS-u

NOVI SAD – Vatrogasni savez grada Novog Sada organizuje seriju radionica pod nazivom “Zaštiti Sebe i Druge: Saveti za Bezbedno Ponašanje u Požaru”. Radionice su namenjene učenicima srednjih škola, a prva grupa učenika iz Gimnazije “Svetozar Marković” prisustvovaće 23. aprila u Amfiteatru na SPENS-u, s početkom u 12:30 časova.

– Cilj ovih radionica je da edukuju mlade ljude o važnosti prevencije i bezbednog ponašanja u slučaju požara. Učesnici će imati priliku da praktično uče kroz upotrebu simulatora za gašenje požara, što predstavlja izuzetnu priliku za sticanje važnih veština- rekla je Radica Milovac iz ovog udruženja za NS Uživo.

Ona je takođe dodala da se svi učesnici, odnosno članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava koji će biti deo pokaznih vežbi, vesele zajedničkom doprinosu u promociji bezbednosti u zajednici.

Takođe, istog datuma VSGNS organizuje i akciju dobrovoljnog davanja krvi u periodu od 8 do 10 časova, u saradnji sa Zavodom za javno zdravlje Vojvodine i tom prilikom pozivaju sve građane da budu humani!

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.