Putnička vozila na Gradini i Preševu čekaju 70 minuta

BEOGRAD – Prema informacijama Uprave granične policije od 17 i 15 na putničkim terminalima vozila se zadržavaju na Gradini i Preševu 70 minuta, na Batrovcima 60, na prelazu Gostun 50 minuta.

Teretna vozila čekaju na Horgošu šest sati na izlazu iz zemlje, na Kelebiji i Sremskoj Rači dva sata, na Batrovcima i Šidu četiri sata, a na prelazu Ðerdap sat i po prilikom izlaska iz zemlje.

Od sutra do 7. septembra od 8 do 16 časova izvodiće se radovi na sanaciji desne kolovozne trake mosta broj 8, preko reke Save kod Ostružnice. Za vreme izvođenja radova na delu kolovoza na kojem postoje po dve saobraćajne trake u oba smera vožnje, za saobraćaj će biti zauzeta desna traka u smeru Beograd – Obrenovac, na deonici dužine od 100 m. Saobraćaj će se neometano odvijati levom kolovoznom trakom.

Od 22. avgusta od 15.30 časova na delu auto-puta između petle Bačka Topola i petlje Mali Iđoš, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji leve strane auto-puta u smeru Novi Sad – Subotica zatvorena je preticajna traka u smeru ka Novom Sadu.

Saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom trakom kolovoza, a radovi će trajati dve nedelje.

Od danas do 1. novembra izvodiće se radovi na rehabilitaciji natputnjaka u petlji Vrčin. U zoni izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, dok je na auto-putu normalan režim saobraćaja.

U petak 25. avgusta u periodu od 7 do 16 časova izvodiće se radovi na urezivanju induktivnih petlji u kolovoz na deonici Straža – Mirovo, kod mesta Lukovo. U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: