logo transparend vojvodina uzivo

Putevi Srbije: Radovi na petlji kod Aerodroma i u tunelima Savinac i Šarani

radovi na putu carina granica
BEOGRAD – Na petlji Aerodrom – aerodrom „Nikola Tesla“, u toku su radovi na redovnom održavanju u oba smera i trajaće do 15 časova, saopštilo je Javno preduzeće „Putevi Srbije“.
Saobraćaj će se odvijati preticajnim saobraćajnim trakama. Na auto-putu E-763, u tunelima Savinac i Šarani, smer ka Beogradu, zbog radova na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunelima u periodu od 10 do 18 časova saobraćaj će biti obustavljen u levoj cevi tunela i odvijaće se dvosmerno kroz desnu cev. U toku svetlog dela dana na auto-putu E-70, na petlji Šimanovci – Pećinci, u smeru ka Šidu, izvodiće se radovi na presvlačenju kolovoza na putu.
U zoni radova, u dužini od 1500 m, za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom trakom, navodi se u saopštenju. Na auto-putu E-75, na krakovima petlje Beograd do 16 časova biće izvedeni istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta, a saobraćaj će se odvijati slobodnim saobraćajnim trakama. Na petlji Torda – Banatsko Karađorđevo tokom svetlog dela dana, izvode se radovi na mašinskom krpljenju rupa, uz naizmenično propuštanje vozila, saopštili su „Putevi Srbije“.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.