Pušten u saobraćaj rekonstruisan put Zrenjanin – Aradac, nastavljaju se asfaltiranja u Zrenjaninu

ZRENJANIN – Završeni su radovi na asfaltiranju puta od raskrsnice sa državnim putem Zrenjanin – Novi Sad do ulaska u naseljeno mesto Aradac. Međutim, nisu još završeni svi radovi na toj deonici, jer je preostalo da se postavi i zaštitna ograda između kolovoza i biciklističke staze, čime će se povećati bezbednost te kategorije učesnika u saobraćaju.Ovo je jedna od najznačajnijih investicija Grada Zrenjanina ovog proleća, kada je u pitanju obnova ulica i puteva, jer se radi o deonici dužine preko 2 kilometra, na kojoj je urađen potpuno nov kolovoz, od podloge do asfaltiranja. Vrednost investicije je 102 miliona dinara.

Pešačka staza pored zgrade “Lesnina”, na teritoriji MZ “Dositej Obradović” takođe je u potpunosti završena, postavljen je pločnik od behatona i zasađen novi drvored srebrnolisnog javora, a posebno su izvedeni bočni ulazi u najdužu zgradu u Zrenjaninu. Ti prostori takođe su popločani i sa trotoarom čine jedinstvenu celinu, i vizuelnu i funkcionalnu.

 

U okviru radova na obnovi kolovoza i rekonstrukciji puteva na teritoriji Grada Zrenjanina, pretodnih dana izvedeni su radovi na asfaltiranju Krajiške ulice, na teritoriji MZ “Sava Kovačević”. Ova ulica, dužine oko 320 metara, nalazi se u blizini gradskog kupališta “Peskara” i čini jednu od bočnih veza između dve glavne saobraćajnice koje vode ka kupalištu -Mostarske i Ulice 9. maja.

Tagovi:

Pročitajte još: