Jelo jeste jednostavno, ali je veoama ukusno.
Sastojci:
4 velika krompira
2 kašike maslinovo ulje
so po ukusu
Punjenje:
čaša pavlake
2 kašika naseckanog vlašca
malo kašičice belog luka u granulama
so, biber (po ukusu)
150 g rendanog kačkavalja
Priprema:
Uključite rernu na 200 C. Krompir operite, osušite premažite uljem, i pecite u rerni oko sat vremena.
U liniju umutite pavlaku, granule, so i biber.
Pečene krompire uzduž presecite i u supljinu stavite nadev. Pospite vlašćem i rendanim kačkavaljem.
Pročitajte još:
Prvi vege vodič na srpskom jeziku: Filozofija, preporuke i recepti na 100 strana
Ako ste vegan ili ste zainteresovani za veganski stil života, imamo lepe vesti – nedavno je objavljen prvi, potpuno besplatni, vodič kroz veganstvo na srpskom jeziku. Evo šta ćete sve pronaći u njemu. Na Vege vodiču radilo je 20 volontera udruženja Vege zajednica, koja je izdavač ove publikacije. Vege vodič će se naći u svim […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.