Provereni recept za najbolje letnje jelo.
Potrebno je:
6 paprika babura
360 gr tunjevine
250 ml grčkog jogurta
kašika senfa
1 mladi luk
sok od pola limuna
80 gr kikirikija
so i biber
50 gr kačkavalja
Priprema: Uzmite paprike, presecite na pola, stavite u pleh i pecite u rerni na 220 stepeni oko 20 minuta. Za to vreme napravite nadev. Pomešajte tunjevinu, grčki jogurt, senf, mladi luk, sok od limuna i kikiriki. Posolite i pobiberite. Nadevajte paprike, na kraju dodajte rendani kačkavalj, i zapecite još 5 minuta na 220c.
Pročitajte još:
Pohovane paprike sa sirom
Pohovane, pečene ili punjene paprike, brusketi sa paprikom ili, pak, pasta, idealni su predlozi za porodični ručak, a svi ljubitelji ovog povrća uživaće u pikantnim ukusima. Potrebni sastojci: 8 pečenih šiljatih paprika 300 g feta sira 150 g kačkavalja 100 g šunke 3 jajeta 250 g prezli 150 g brašna 3 dl ulja mešavina začina […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.