logo transparend vojvodina uzivo

Prvim od dva koncerta Zrenjaninske filharmonije započeo i program 38. „Dana piva“ na glavnom gradskom trgu

ZRENJANIN – Uz operske arije Zrenjaninske filharmonije sinoć je svečano otvoren program ovogodišnje manifestacije „Dani piva“ na Trgu slobode, ispred Gradske kuće.

Na jučerašnjem nastupu Zrenjaninska filharmonija je nastupila uz tri tenora Ermina Ašćerića, Marka Živkovića i Stevana Karanca, a pod dirigentskom palicom maestra Mikice Jevtića.

Koncertu su pored velikog broja posetilaca prisustvovali i gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura i njegovi saradnici, a kao i svaki put kada su u pitanju nastupi Zrenjaninske filharmonije sva mesta za sedenje bila su popunjena.

Direktor Zrenjaninske filharmonije Roman Bugar je najavljujući sinoćnji koncert rekao da kao i svake godine očekuje spektakl, a na repertoaru su bile popularne operske arije, uz izvođenje tri odlična tenora i učešće oko 60 muzičara.

Zrenjaninska filharmonija nastupiće i u nedelju, takođe od 21 sat, kada će izvesti program “Simply the best simphony”.

„Biće to svojevrsna rok antologija, nastavak naših projekata “ABBA symphonic real tribute show”  i “Metallica symphonyc show”, pored repertoara Tine Tarner, pripremili smo i poznate numere pisane za simfonijski orkestar i rok ansambl“ rekao je Bugar.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.