logo transparend vojvodina uzivo

Prvi maj i Vaskrs u Zoološkom vrtu Palić (FOTO)

SUBOTICA – Zoološki vrt Palić će za Prvomajske praznike, 1. i 2.maja za posetioce biti otvoren od 8 do 20 časova, a posetioce, kao i ranijih godina, očekuje bogat program za sve uzraste.

Izložba slika subotičkih slikara u EAR kongresnoj sali trajaće od 9h do 19h;  izložba slamarskih radova i prikaz rada sa slamom u IPA učionici od 9h do 19h; izložba sitnih egzotičnih životinja u terarijumima iz zbirke Zoo vrta u Amfiteatru od 9h do 19h; promocija hrane za kućne ljubimce Royal vet u saradnji sa Prihvatilištem za pse i mačke Subotice, na štandu kod Amfiteatra od 9h do 19h, a oba adna će za posetioce biti prikazano i javno hranjenje životinja od 9h do 19h.

Foto: Vojvodina uživo

Nakon Prvomajskih, za Uskršnje praznike će Zoološki vrt raditi od 9 do 19 časova.

Foto: Vojvodina uživo

Program za Vaskrs, od od petka 3. maja do ponedeljka 6. maja takođe posetiocima nudi zanimljive aktivnosti: od 10h do 18h održavaju se radionica „Pozdrav iz Zoo vrta“, bojenje razglednica i pisanje poruka, izrada ukrasa od stiropor jaja dekupaž tehnikom, podela crvenih jaja oko igrališta. Program javnog hranjenja životinja trajaće i tokom 4 dana Vaskrsa.

Svi dodatni programi su besplatni, kažu iz Zoo vrta.

Foto: Vojvodina uživo

Detaljnije informacije o programima za praznike i satnice potražite na zvaničnom sajtu Zoo vrta www.zoopalic.com i na društvenim mrežama.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.