logo transparend vojvodina uzivo

,

Prvenstvo Vojvodine za najmlađe karatiste: Pančevci opet u samom vrhu

PANČEVO – Mladi Pančevci postigli su zapažene rezultate na Prvenstvu Vojvodine u karateu, u konkurenciji poletaraca, pionira i nada održanom minulog vikenda u Inđiji.

KK Dinamo Pančevo je i ovoga puta je bio jedan od najmasovnijih klubova, jer se predstavio sa 20 svojih boraca, a ujedno je bio i jedan od najuspešnijih, jer je svoju riznicu trofeja obogatio sa 15 novih medalja.

Šampioni Vojvodine postali su Novak Luković, Tadija Gaćeša, Uroš Nenadić i Vojin Nikolić. Srebro su osvojili Luka Pavlica, Danica Opančina i Vasilije Antić, a bronze: Milica Stepanov, Teodora Borzanović, Petra Trpčević, Teodora Robulj, Jovana Todorov, Anja Novović, Miljana Milenković i Dimitrije Mitić.

Zapažene rezultate na takmičenju u Inđiji postigli su i članovi Karate kluba Mladost iz Pančeva.

 

Takmičari KK Mladost Pančevo (Foto: Sportski savez Pančevo)

Najuspešniji je bio Sava Marinković koji je osvojio zlatnu medalju, a srebro su osvojili Luka Crevar i Gregor Vlajin. Bronzane medalje su osvojili: tim ženskih nada u borbama (Teodora Panić, Dunja Marinković, Danka Drljača, Nina Kostić), ekipa muških nada u borbama (Marijan Vuković, Filip Vujinović, Miloš Čogurić, Nemanja Računica), kao i David Markov, Filip Vujinović, Miloš Čogurić, Strahinja Stekulac i Dunja Marinković.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.