Prvaci OŠ “Heroj Janko Čmelik“ osvojili 2. mesto na regionalnoj „Pažljivkovoj smotri“ u Šapcu

STARA PAZOVA – Učenici prvog razreda OŠ „Heroj Janko Čmelik“ iz Stare Pazova, osvojili su 2. mesto, a ekipa predškolaca 1. na takmičenju u poznavanju pravila za bezbedno učešće dece u saobraćaju pod nazivom “Pažljivkova smotra”.

Nakon što su nedavno bili prvi na opštinskom takmičenju, ove ekipe su se plasirale na viši nivo koji se održao u Šapcu i u kome su učešće uzele ekipe pobednice iz drugih lokalnih samouprava.

Ovo takmičenje tradicionalno već godinama organizuje Agencija za bezbednost saobraćaja u saradnji sa lokalnim Savetima za bezbednost saobraćaja i ima za cilj da deca kroz druženje i igru lakše i brže usvoje nova znanja iz ove veoma značajne oblasti. Savet za bezbednost  saobraćaja opštine Stara Pazova i ovog puta je obezbedio sve za nastup naših mališana na smotri.

Kroz realizaciju svake od faza projekta  deca su pokazivala zavidna znanja u poznavanju pravila za bezbedno učešće dece u saobraćaju. Cilj ovog projekta je da se podigne svest o bezbednosti saobraćaja, a posebno dece kao najmlađih učesnika u saobraćaju.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: