logo transparend vojvodina uzivo

Protesti “PROTIV NASILJA“ se pretvorili u paradu PIJANSTVA, NASILJA I LUDILA

BEOGRAD – Sinoćni protesti koji su se održali u Beogradu su bili sve, samo ne “Protiv nasilja“. Ideolozi i organizatori protesta su morali da budu svesni u šta će se pretvoriti protesti onog trenutka kada su svoje lične interese stavili na prvo mesto.

Užasan zločin u kom su stradala deca u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, kao i zločin kod Mladenovca su bili samo povod za vođe opozicije da izvedu narod na ulice.

Na ulicama nema pomena o predlozima mera za bezbednost dece, niti čujemo konkretne predloge lidera opozicije ni za jedno političko pitanje, već vidimo zahteve koji se odnose samo na cenzuru medija u Srbiji i preuzimanje RRA.

U ovome prednjači televizija N1 koja pokušava da ostvari svoj interes ali u videu koji sledi možemo da vidimo kako se ponašaju reporteri ove televizije kada dobiju neočekivani odgovor.

Takođe, ne vidimo kakve veze imaju hektolitri alkohola i blokada auto-puta sa borbom protiv nasilja. Već naprotiv, vidimo samo novo potencijalno nasilje. Video koji sledi prikazuje šta se sinoć dešavalo na auto-putu na Novom Beogradu.

Takođe, mogli smo na ulicama Beograda da vidimo sredovečan par kako puzi od pijanstva preko zelene površine. Ne znamo šta na ovo sve ima da izjave aktivisti iz udruženja Kreni-promeni ili aktivisti sa Šodroša koji se navodno zalažu za zaštitu životne sredine?

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.