Promena na klupi filijale Partizana: Pandurović menja Stojanovskog

Da li je ovo leto promena u Humskoj i u Zemunelu?

Pre samo četiri meseca je Milan Stojanovski imenovan za trenera Teleoptika, filijale Partizana, ali je odmah po okončanju sezone smenjen sa te funkcije. Kako Telegraf saznaje, na klupu “optičara” je postavljen Strahinja Pandurović, dosadašnji dugogodišnji pomoćnik u stručnom štabu prvog tima crno-belih.

Stojanovski, nekadašnji prvotimac kluba iz Humske, iz vremena kada se igrala i Liga šampiona, nasledio je na mestu šefa strućnog štaba Teleoptika Igora Duljaja, koji je krajem februara imenovan za trenera prvog tima. Sezonu sa “optičarima” je okončao na trećoj poziciji, odmah iza OFK Beograda i Zemuna, ali mu ta činjenica nije pomogla da sačuva posao, pošto su ga čelnici kluba smenili.

Na njegovo mesto je postavljen pomenuti Pandurovic, inače sin Gorana Pandurovića, nekadašnjeg golmana crno-belih, koji je u Humskoj već nekoliko godina i to kao pomoćnik u stručnom štabu prvog tima, gde je sarađivao sa nekolicinom trenera. Pomenuta rokada će verovatno doneti još neke promene, no, o tom-potom…

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: