Prokletstvo Partizana: Dva gola mu dao Bugarin koji košta 150.000 evra

Sve ukupno, protiv Boteva 32 minuta, protiv Arde 24 minuta i protiv CSKA Sofije samo sedam minuta

Fudbaleri Partizana su u očajnoj formi i to su dokazali na prijateljskoj utakmici sa CSKA 1948 gde su na svom stadionu poraženi sa 2:0 golovima napadača Svetosava Dikova.

To da crno-belima ne ide baš najbolje nije novina, ali za Dikova jeste novi momenat da postigne dva gola na jednoj utakmici, jer je u dosadašnjem delu bugarskog prvenstva ostajao totalno “suv”.

Možda i počinje da se isplaćuje akvizicija za CSKA shodno tome da ovaj igrač nije odigrao ni celih 90 minuta još od novembra prošle godine kada je došao u tim.

Sve ukupno, protiv Boteva 32 minuta, protiv Arde 24 minuta i protiv CSKA Sofije samo sedam minuta.

I, eto, došla je prijateljska utakmica sa Partizanom i on je uspeo da postigne dva gola iako u ovoj godini, do ovog momenta, nije postigao niti jedan.

Po specijalizovanom sajtu Transfermarkta, Dikov košta samo 150 hiljada evra. Njegova vrednost je išla do 350 hiljada dok je bio u Lokomotivi iz Sofije, ali su ti dani iza njega.

U karijeri je igrao za drugoligaše i trećeligaše, oprobao se u Carskom Selu gde je sebi obezbedio transfer u CSKA 1948.

Nakon toga Tabor iz Slovenije, zatim ponovo Carsko Selo, a onda Lomotiva Sofija gde je doživeo svoj zenit.

Nakon toga odlazak u Poljsku i povratak u drugu ligu Bugarske gde iz drugog tima CSKA 1948 vraćen u prvi, a ovo ga možda i pogura u konkurenciji saigrača.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: