logo transparend vojvodina uzivo

Prohodni svi putevi na Fruškoj Gori Dežurne ekipe uklonile stabla sa kolovoza, vozačima se savetuje dodatan oprez! (FOTO)

Sneg nas je danas iznenadio, a zatekao je i posetioce koji su prolazili kroz najstariji nacionalni park. Kako nam iz NP “Fruška gora” javljaju, snega danas ima, ali mestimično.
Foto: NP „Fruška gora“/Ustupljena fotografija/Ilustracija

 

 

 

 

– Svi putevi na Fruškoj gori su prohodni. Sneg je prestao da pada pre sat vremena, a počeo je da veje rano jutros. Smetnja vozačima bile su grane od krošanja lipe, hrasta i bukve čija je vegetacija u “punom jeku”. Grane su se nadvile nad kolovoz i na taj način su otežavale i ometale saobraćaj. Na pojedinim delovima puta se tvorio se efekat “tunela”, gde je jedna traka bila zakrčena granama. Tamo gde su grane pukle pod snežnim prekrivačem i pale na kolovoz, mi smo ih uklonili. Stabla koja su se savila od snega, podiće će se prilikom topljenja snega i vratiće se u svoje prvobitno stanje- rekao je za NS Uživo Dragan Vidović, pomoćnik direktora NP “Fruška gora” i dodao:

-Savetujemo svim vozačima dodatan oprez, da prilikom kretanja usklade brzinu. Od naše čuvarske službe koja je redovno na terenu imamo informaciju da od jutros nije bilo izletanja automobila sa kolovoza.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.